Sveiki!
Ir kāds auksti kūpinājis skumbrijas?
Kāda marināde?Kā notiek kūpināšana?
Aukstā kūpinātava ir ar dūmu ģeneratoru.
Izveidots 09 jūnijs 2021 - 18:52
Sveiki!
Ir kāds auksti kūpinājis skumbrijas?
Kāda marināde?Kā notiek kūpināšana?
Aukstā kūpinātava ir ar dūmu ģeneratoru.
Izveidots 18 jūnijs 2016 - 14:25
Čau, vīri!
Padalās ar karpu kūpināšanas receptēm! Nekad nav darīts! Kad sālīt, cik grādos, cik ilgi?
Paldies jau iepriekš
Izveidots 19 aprīlis 2016 - 16:13
Auksti kūpināti pāļuki Tikai neaizmirst aliņu nopirkt
20160419_1026461.jpg 97,09K 11 reizes lejupielādēts
Izveidots 15 februāris 2016 - 14:48
Vēl ļoti labs variants ir restes iesmērēt ar sīpolu - vienkārši pārgriež uz pusēm un ierīvē resti. Iesaku paprovēt.
Izveidots 13 februāris 2016 - 10:35
Es ņemu nelielu porolona gabaliņu, piesūcinu ar cepamo eļļu un nobraucu pa restītēm...
Izveidots 12 februāris 2016 - 23:28
Mizot nevajag. Tikai pirms ņem nost, pagaidi lai bik atdziest. tad zivis pašas atlec nost.
Izveidots 12 februāris 2016 - 22:40
Jā paldies-klūdziņas liekas,ka ir laba risinājums(kārkli pilna upmala),bet rodas nākamais jautājums-jāmizo,vai atstāt ar mizu?
Izveidots 12 februāris 2016 - 22:22
Jautājums–kā panākt lai kūpinot zivs neliptu(nepieķertos) pie restes.Paldies par atbildēm jau iepriekš!
Es te šādu vasarā uzmeistaroju no klūgām, sēju ar lina diegu!
post-1-0-95477300-1434114117.jpg 280,96K 8 reizes lejupielādēts
Izveidots 12 februāris 2016 - 22:15
Kaut kā tā
Kupins_1.jpg 347,17K 9 reizes lejupielādēts
Buda_ruc_atkal__1.jpg 79,01K 6 reizes lejupielādēts
Izveidots 12 februāris 2016 - 21:27
Jautājums–kā panākt lai kūpinot zivs neliptu(nepieķertos) pie restes.Paldies par atbildēm jau iepriekš!
Zariņi, klūdziņas starp resti un zivi. Es liekus zivis uz uzkarsušām restēm, ar' nelīp!
a.
Izveidots 12 februāris 2016 - 21:16
Jautājums–kā panākt lai kūpinot zivs neliptu(nepieķertos) pie restes.Paldies par atbildēm jau iepriekš!
Izveidots 22 oktobris 2015 - 16:50
20151022_160614.jpg 267,03K 13 reizes lejupielādēts
1.2 kg tīrsvarā Kūpināts 2,5 stundas ar melalksni
Izveidots 21 oktobris 2015 - 15:45
Nekādas super-puper-ūber kūpiņa receptes un uzpariktes man naf.Muca,lapukoku malka no grēdas,kur viss vienā čupā...alksnis,melnalksnis,vītols un pa kādai lazdai ar trāpās...ko nu atveda.Nešķirojot pa pāris pagalēm kurtuvē iekšā un apbruņojoties ar copmaņa pacietību 3-4 stundas lēnām zivītes top gatavas.Spīzdīguma iegūšanas iemesls manuprāt ir sekojoši elementārs...par cik zivis,kad gatavas lieku sālsūdens peldē,tad tas arī ir tas,kas tās rada tīkamākas acij...tobiš noēd,nokož,notīra,utt.no zivīm apkvēpumu... nekas speciāli netiek darīts!
P.s.Par sālsūdens konsestenci lasīt iepriekšējos tekstos.
Lauri par recepti...kūpinātas zivs pelde sālsūdenī...pieder Andzum,kurš no Alūksnes!!!
Izveidots 21 oktobris 2015 - 06:22
,,Alūksnieši" pēc Alūksniešu receptes!
Izveidots 20 oktobris 2015 - 21:12
,,Alūksnieši" pēc Alūksniešu receptes!
Izveidots 26 marts 2015 - 08:02
sālsudens silsts vai auksts?Alūksnes breksēni,pēc Alūksniešu receptes!
Zivis uzreiz pēc nožāvēšanas liek sālsūdens ( + - 1kg.sāls uz 10l. ūdens ) peldē uz 20 līdz 30 minūtēm un pēc tam, ļauj tām notecēties!Pa pirmo zorti!
P.s.Varbūt kāds jau bija ko tādu rakstījis,bet es biju palaidis garām...tāpēc paldies Andzum par recepti!
Tādā veidā žāvēju, tikai peldinu zivis 2 minūtes. Ir ok ja ūdenim pievieno kaltētas dilles. Sāls koncentrācija 2-4 pilnas ēd. karotes uz 1 l. ūdens.Ūdns normālas temperatūras. Tā pat viņš no karstajām zivīm sasilst.Tādā veidā žāvēju ne tikai breksēnus bet arī raudas un asarus. Jākūpina diezgan karstā režīmā, līdz uzsitot pa zivi ar knipi, tā skan.
Izveidots 26 marts 2015 - 07:02
sālsudens silsts vai auksts?Alūksnes breksēni,pēc Alūksniešu receptes!
Zivis uzreiz pēc nožāvēšanas liek sālsūdens ( + - 1kg.sāls uz 10l. ūdens ) peldē uz 20 līdz 30 minūtēm un pēc tam, ļauj tām notecēties!Pa pirmo zorti!
P.s.Varbūt kāds jau bija ko tādu rakstījis,bet es biju palaidis garām...tāpēc paldies Andzum par recepti!
Izveidots 25 marts 2015 - 21:51
Alūksnes breksēni,pēc Alūksniešu receptes!
Zivis uzreiz pēc nožāvēšanas liek sālsūdens ( + - 1kg.sāls uz 10l. ūdens ) peldē uz 20 līdz 30 minūtēm un pēc tam, ļauj tām notecēties!Pa pirmo zorti!
P.s.Varbūt kāds jau bija ko tādu rakstījis,bet es biju palaidis garām...tāpēc paldies Andzum par recepti!
Izveidots 12 marts 2015 - 07:30
Vika555
Pa blatu dabūšu , sesdien pasākums, tad nu uzdāvināšu jubilāriem darbu
Izveidots 10 marts 2015 - 21:44
Kaut gan krievi kūpinātu stori slavē man viņa izlikās par sausu-cīpslainu
Izveidots 10 marts 2015 - 21:38
Vienīgais veids kā stori garšīgi pagatavot ir izvārīt aukstajā gaļā Sagriež gabalos izņem žaunas visu pārlej ar ūdeni lai tikai nosedz gaļas liemeņus un uz lēnas uguns vāra Tas kas iznāk gala rezultātā ir vienkārši fantastisks Protams ar pareizām garšvielām Var ēst uzreiz siltu vai arī otrā dienā ēst kā galertu
Izveidots 10 marts 2015 - 20:18
Varbūt kāds var uzrakstīt kā pagatavot stori. Ir pieejams grils un žāvētava. Vēlams bez eksotiskām, nepazīstamām garšvielām.
Izveidots 10 marts 2015 - 20:10
Augšā ir skurstenis ar cūku Vispirms zivis ir jāapkaltē To var darīt ar atvērtām durvīm Skapi var izmanton no vecajiem elektrības skapjiem Ledusskapjiem -tikai jānolikvidē visas plastikas daļas
Copes forums →
Receptes →
Kūpināšana →
Kūpināta gaļaTēmu uzsāka Ivo , 14 sep 2015 kūpināta gaļa, mājas kūpinājumi un 1 vēl... |
|
Brīva vieta reklāmai (pozīcija Nr.8)