Pievilt Tevi var arī tavs garmins,ja ne nobrukt tad kautkadaa veidaa pazust vai ālinģī iekrist utt!Tādēļ man visas tockas(koordinātas) ar attiecīgsjiem paskaidrojumiem ir pierakstītas uz vecā labā papīra(kladītē).Aa un vēl kas,rāda man i zilu ezeru i krastu,kā arī celjus nevis baltu ekranu ar tockaam!Mūsdienu laikmetā man nav zheel paris mb izteereet,ja operatori pashi tagsd sviezh lidz jau GB.Ā un Baltija tagad tarifs taads pats kā pie mums,nevis kosmoss!ES izmantoju Garmin e-trex 20. Pats vienkāršākais GPS, bet mājām vajadzībām pilnīgi pietiek. Latvijas topo karte nāca komplektā. Kaut kā dzīvē ir pierādījies kā telefoniem nevar uzticēties, ja sabojājās kontaktus vēl var atpakaļ salasīt, bet ja pazustu točkas tad gadiem jāšancē un tāpat visus atpakaļ nedabūtu.

GPS navigatori
Izveidots 22 janvāris 2016 - 07:42
Izveidots 22 janvāris 2016 - 00:00
Vienalga neiebraucu tajā OruxMaps!
Tas, ka punktu var ielikt, tas ir visur, pat sēņotājiem! Ieliec tur piemēram:
N 58˚58.549' E 027˚15.832'
p.s.Vispār jau sāku par Magellan, bet tāpat interesanti
Izveidots 21 janvāris 2016 - 23:01
Izveidots 21 janvāris 2016 - 22:19
Cik man vajag,mani androzic pilnībā apmierina!Tockas varu salikt,precizitāte ar ok un pluss tas ka rāda taisnu līniju līdz tockai un attalumu cik veel liidz tockai.Uz vakardienas āliņģi aizved perfekti:)
Pati programma jau ir ok. Pat ja Tev nav ielikta neviena karte, var punktus seivot. Ar to tiešām zināmā mērā pietiek, bet man vajadzēja vairāk ... Vēlējos taisīt savas offline kartes, nevis staigāt pa baltu fonu. Piemēram, es sev ļoti justu līdzi, ja es pēkšņi atrastos Rāznas vidū ar to "balto fonu" necaurredzamā miglā. Var jau orientēties, bet tas būtu tas vēl gemors :DDD. Cita lieta, tev ir offline (bezmaksas) karte, kurā skaidri redzi vietu, kur atrodies un ezera krastus. Vienu vārdu sakot, manā skatījumā, ne tik slikts ir androzic, cik ne vienmēr uzticams ir tam konvertors - nu kosjačit regulāri. Bet ja nevaru tam līdz galam uzticēties - atsakos no programmas kopumā...
Izveidots 21 janvāris 2016 - 22:09
Es savā telefonā (androīds) nopromēju Androzic un OruxMaps. Tests sākās jau kopš rudens. Man pārliecinoši labāk iepatikās Orux, īpaši jau vien tāpēc, ka tam konvertors kvalitatīvāks un no .map un bildes failiem sanāk daudz kvalitatīvākas kartes kā ozyeksplorerī... Protams, tas tikai mans viedoklis, bet šobrīd man androzic i par velti nav vajadzīgs
...
Vai nu es esmu zābaks, vai tajā OruxMaps nav iespējams ievadīt koordinātes vispār
Pačuksti priekšā!
Brīdinu uzreiz, ka man izvēlēta krievu valoda ...
Tātad, spiežam uz "nagliņas" simbolu, tad izvēlāmies pašu pirmo izvēlni no augšas - man tas ir "создать"". Pašā augšā būs lauks punkta nosaukumam. Ja neko nemaina, tad tā mēs saglabājam punktu, kur tajā brīdī atrodamies, līdzīgi kā androzikā. Zemāk ir apakšizvēlnes, vienā no kurām "koordinātes". Ieķeksējot tās lodziņā, tā atveras un varam vadīt savas koordinātes. Kaut kā tā - piedod, bet man slinkums tā uz sitiena meklēt kā pamainīt valodu atpakaļ uz angļu
)) ...
Izveidots 21 janvāris 2016 - 21:39
Izveidots 21 janvāris 2016 - 21:18
Es savā telefonā (androīds) nopromēju Androzic un OruxMaps. Tests sākās jau kopš rudens. Man pārliecinoši labāk iepatikās Orux, īpaši jau vien tāpēc, ka tam konvertors kvalitatīvāks un no .map un bildes failiem sanāk daudz kvalitatīvākas kartes kā ozyeksplorerī... Protams, tas tikai mans viedoklis, bet šobrīd man androzic i par velti nav vajadzīgs
...
Vai nu es esmu zābaks, vai tajā OruxMaps nav iespējams ievadīt koordinātes vispār Pačuksti priekšā!
Izveidots 21 janvāris 2016 - 19:26
Es savā telefonā (androīds) nopromēju Androzic un OruxMaps. Tests sākās jau kopš rudens. Man pārliecinoši labāk iepatikās Orux, īpaši jau vien tāpēc, ka tam konvertors kvalitatīvāks un no .map un bildes failiem sanāk daudz kvalitatīvākas kartes kā ozyeksplorerī... Protams, tas tikai mans viedoklis, bet šobrīd man androzic i par velti nav vajadzīgs ...
Izveidots 21 janvāris 2016 - 16:56
Ir ienācies palietot Magellan Explorist 310, bet tur caur softu iespējams pievienot koordinātes N un W a man vajag N un E, kāds nezin, kā pārkonvertēt? Savādāk neņem pretīm
Izveidots 10 jūlijs 2015 - 23:00
nav īsti tēmā, bet gribēju jautāt vai kādam ir pieredze/atsauksmes par šo kameru ->
Acme VR02 Full HD sport&action camera with Wi-Fi?
ir doma ņemt un izmantot arī kā video reģistrātoru...
paldies
Izveidots 10 jūlijs 2015 - 14:04
Biedri, kādam ir nācies lietot Garmin Latvijas ūdeņu karti - http://garmin.lv/lv/...kartes/KTE-004/ ? Interesē, cik precīzas vai neprecīzas tās ir, vai nav tā, ka tās pašas ezeri.lv kartes, tik pārmestas Garmin saprotamā formātā?
Izveidots 12 novembris 2014 - 09:18
Labdien labie ļaudis.
Vai kāds nevar padalīties ar peipusa ezera kalibrētu oziexplorer karti?Copeslietās atradu un nolādēju Buma ievietoto divadaļīgo,bet uz androzica neiet pirmā daļa(peipsi_1).Varbūt fails bojāts?Otrā daļa atveras bez problēmām.
Tieši tas pats. Arī uz Androzica neiet pirmā daļa. Šito jau pagājušā gadā saskāros. Tikko pārbaudiju un nekas nav mainijes ari uz cita androīda. Citas kartes iet - neiet tā pati peipsi_1
Zēni, ko jūs pi... čakarējās, nopērciet licenzi par 25$ un nebūs galvas sāpes. Es jau trešo telefonu nomainīju, vajag tikai aizsūtīt e-pastu ar lūgumu par jaunu pieejas kodu un lietojiet bez galvas sāpēm. Androzic ir laba bezmaksas programma, bet diemžēl ne viss strādā. Es arī no sākuma to lietoju, bet apnika čakarēties ezera vidū, ka nevar normāli pastrādāt.
http://www.oziexplor...er_android.html
Izveidots 11 novembris 2014 - 23:21
Labdien labie ļaudis.
Vai kāds nevar padalīties ar peipusa ezera kalibrētu oziexplorer karti?Copeslietās atradu un nolādēju Buma ievietoto divadaļīgo,bet uz androzica neiet pirmā daļa(peipsi_1).Varbūt fails bojāts?Otrā daļa atveras bez problēmām.
Tieši tas pats. Arī uz Androzica neiet pirmā daļa. Šito jau pagājušā gadā saskāros. Tikko pārbaudiju un nekas nav mainijes ari uz cita androīda. Citas kartes iet - neiet tā pati peipsi_1
Izveidots 11 novembris 2014 - 21:50
GPS karte - Peipusa ezers
Dienvidu - Ziemeļu gali priekš OziExplorer 2
ARHĪVS ŠEIT - 100.92mb
Arhīvā .map; .ozf2; .jpg faili
Bez atsauces uz autoru Bums®, pārpublicēšana aizliegta
Izveidots 11 novembris 2014 - 17:49
You aren't permitted to upload this kind of file Admin viņš rāda šo Fails ir MAP formātā
Izveidots 11 novembris 2014 - 13:35
Paldies.Neko gan nesaņēmu.Iespējams pastkaste neņem pretī faila apjomu vai tipu,bet tāpat paldies.Uzliku programmas uz kompja dabūju karti un pats sāku kalibrēt.Pagaidām kaut kā nesakrīt ja pārbauda pēc balticmaps un tās igauņu lapas.Katrā vietā ir kāda nobīde+/- 1km apmēram.HVZ kā tās koordinātas kalibrējot karti rakstīt.
ATver GMAIL, tur var sūtīt līdz 25mb failus
Izveidots 11 novembris 2014 - 11:06
Varu iedot peipsi_1 /pirmā daļa / Jāparunā ar adminu varbūt te var piekarināt to failu
Domāju, nevajadzētu būt problēmām.
Izveidots 11 novembris 2014 - 08:33
Paldies.Neko gan nesaņēmu.Iespējams pastkaste neņem pretī faila apjomu vai tipu,bet tāpat paldies.Uzliku programmas uz kompja dabūju karti un pats sāku kalibrēt.Pagaidām kaut kā nesakrīt ja pārbauda pēc balticmaps un tās igauņu lapas.Katrā vietā ir kāda nobīde+/- 1km apmēram.HVZ kā tās koordinātas kalibrējot karti rakstīt.
Izveidots 10 novembris 2014 - 17:45
Aizsūtīju Tur ir 2 faili map.fails un ozf2 .fails Jāinstalē abi
Izveidots 10 novembris 2014 - 13:42
Būtu ļoti pateicīgs.Ja te nevar tad varbūt uz cundriks1@tvnet.lv vai uz šo.
Izveidots 10 novembris 2014 - 13:14
Varu iedot peipsi_1 /pirmā daļa / Jāparunā ar adminu varbūt te var piekarināt to failu
Izveidots 10 novembris 2014 - 10:31
Labdien labie ļaudis.
Izveidots 05 maijs 2014 - 21:29
Izveidots 05 maijs 2014 - 19:42
tā šodien arī tiku pie Garminetrex 20 par smieklīgu naudiņu interesē kur dabūt jaunāko LV ūdeņu karti?
vai vismaz kādu kaut cik jēdzīgu
Izveidots 04 februāris 2014 - 14:35
Dadzīc, iepumpēji oficiālās kartes vai kreisās?
Oficiāli kreisā!
Izveidots 04 februāris 2014 - 09:53
Dadzīc, iepumpēji oficiālās kartes vai kreisās?
Izveidots 03 februāris 2014 - 17:01
Protams gaumes lieta, taču es šiem mērķiem tomēr izvēlos specializētos devaisus aktīvai atpūtai dabā., kas ir ievērojami precīzāki un vienkāršāks par viedtālruni.
Daudzas atbildes par sev interesējošo aparātu atradīsi šeit:
http://garmin.lv/lv/...utai/gpsmap-62/
Ērti vari ieķesēt kādi modeļi Tevi interesē un salīdzināt. Visiem ir apraksts dzimtā mēlē.
Es savā GPSMAP62S iepumpēju arī Igaunijas topogrāfisko karti, kura satur detalizētu gan Peipusa gan Pērnavas līča dziļumu karti.
Izveidots 31 janvāris 2014 - 22:20
Pēc manas pieredzes Androidam pagaidām vislabākais BEZMAKSAS variants Androzic http://androzic.com/
Te lietošanas iznstrukcija http://lifelongjourn...oshhi-androzic/
Jānolādē šī programa savam androidam un jāpatestē.Paldies tev:)
Vairāk ierakstu ar atslēgvārdiem: navigators, karte, koordinātes, garmin, magellan, oziexplorer
Copes forums →
Sludinājumi →
Pārdod →
Navigācija TomtomTēmu uzsāka Bums , 11 aug 2017 ![]() |
|
||
Copes forums →
Braucam uz copi →
Gāzes uzpildes stacijasTēmu uzsāka Ivo , 16 jan 2014 ![]() |
|
||
Copes forums →