Sveiki, tauta!
Kādi ir viedokļi par kārklu, vītolu, pūpolu malkas izmantošanu kūpināšanai, var vai nevar?
Varēt var visu,bet vai vajag...! Un vispār...man ir stāstīts,ka citur ir žāvēts ar egļu malku un nekādi tur alkšņi...ka tik pašam un saviešiem garšo!
Visi ir atzinuši alksni, bet mazās porcijās ar zinātniskās bakstīšanās metodi visu ko var izmēģināt. Nesen ar kolēģi grillējām karpas alksnis un apse neko sliktu nevaru pateikt. Apēdās ļoti ātri. Ivo jautājums vispār velk jau uz zinātnisku izpētīšanu, Koki dažādi, ja tiem pašiem kokiem mitrums dažāds efekts varētu būt arī stipri atšķirīgs. Pats pārsvarā tikai ar alksni un dažiem augļu kokiem ko kūpinājis. Uz zivs atšķirību IMHO nejutu, varbūt tikai dūmā sēžot blakus bedrei.