Šovakar cita vieta...viena no ,,devīgajām" jūnijā,jūlijā...ruduļi,ruduļi un vēlreiz ruduļi.Izskatījās, ka kāds līnis arī bija iepeldējis,bet neuzrakās uz naktenieku vai arī bija jau paēdis.
Kā arī citus gadus,manas vietas rullē jūnijā,jūlijā un puss augustu.Līdz ar pīļu medību sākumu švaki un vēl švakāk.Dabā viss ir līdzsvarā un katram atvēlēts savs laiks.
Līdz ar to arī es noslēdzu šāgada līņu copi Babē,kura bija nedaudz švakāka kā iepriekšējos gadus,lai arī tika pulka vairāk copēts.

Izveidots 24 augusts 2024 - 21:28
Izveidots 24 augusts 2024 - 08:24
Šorīt atkal ,,bezštoks".
Zvanīju
...būšot citreiz !
Izveidots 23 augusts 2024 - 20:55
Biju ieskrējis uz pāris stundām.Foršs,silts lietiņš...vējš no muguras...iemest varēja ar glanci,bet izņemot div palielus ruduļus,kuri atlaisti,vairāk ar nekas...āāā...līdaks vakariņoja iepeldot ,,točkā"
.Vēl pīļu un gulbju simti,ja ne tūkstoši visapkārt.Medniekus būkšķinot dzird ļoti maz...tiku dzirdējis, ka nepilsoņi vairs nedrīkstot ,,puļīt".
Izveidots 18 augusts 2024 - 22:09
Pēdējā laikā braucot uz ,,točku",pa ceļam vienmēr iebaroju ar pāris ,,pikām", vēl vienu.Šovakar nolēmu tajā vietā iemest arī āķi.Viss notikās pēc pagājušā gada scenārija.Vispirms ruduļi,tad pāris asari un viens līnis.Vienīgais ka līdaks, nenokoda āķi kā pērn.Blakus pleķī gulbji vakariņoja biezā slānī.Starp citu,tas pleķis ir spiningotāju iecienīts!Ja tur mājo līdakas,tad kā gulbji nebaidās palikt bez galvas !? Vai arī kas pievilina līdakas ,pēc gulbju mielošanos tajā vietā.Var daudz un dikti prātuļot,bet patiesību tāpat neuzzināt,kamēr neaizbraukt uz konferenci ar zivīm,kurā viņas stāstītu kas un kā.
Šodien nebija vaļas skricelēt
par vakarvakara copi...tad nu tagad pie reizes...div līņi.
Pievienots(ie) fails(i)
Izveidots 17 augusts 2024 - 08:31
Šorīts...tīri neko. Līdz ar gaismu div gabali pēc kārtas...varētu teikt uz iemetiena.Pēčāk ar laika pauzēm vēl divi,no kuriem viens tāds palielāks.Līdaks arī bija.Vai vakarējais vai citamējais, nezināšu teikt,jo šamais nenāca runāties.
Pievienots(ie) fails(i)
Izveidots 16 augusts 2024 - 22:19
Šovakar vieta aizvakarējā.Krietni sabaroju...priekš zivīm nekā nav žēl. Ap 19mitiem pirmie viesi bij klāt pie uzklātā galda.Parādījās burbulīši un uzpeldēja pērnais meldra kriksis...ahā rokas.Pēc brīža pumpējieni un aidā meldru virzienā...cērtu...irr.Nav liels,bet irr.Vienubrīd burbulīši parādās kādu metru uz laivas pusi no pluda.Lēnām uzvelku pludu uz burbulīšiem.Gandrīz momentāli pumpējieni un atkal aiziet uz meldriem...cērtu...irr.Atkal neliels,bet irr.Vienubrīd līdaks izlec no meldriem, ka mailes vien pa gaisu pašķīst.Nākamās copes tādas nelīnīgas...cērtu...irr,bet šlepējot uz laivu nejūtas līņa pretestība.Pievelkot tuvāk skatos līdaks.Vai tas pats,kurš medīja vai cits ej nu mini.Āķis lūpas ārpusē...aizcemmerēts un uz mata 50mit ceņi ( a ja nu līdz krastam saraujas )
...labāk neņemt...lai aug par prieku metru kārotājiem.Trešo reizi sākas pumpējieni...pavelk un pēkšņi pluds tiek noguldīts,kā to mēdz darīt ruduļi un citi ,,drigalkini"...cērtu...irr.Biku lielāks,bet līnis.Pa to burzmu vēl bija viens ašuks,kurš copēja līdzīgi līnim.To arī atpakaļam.No rīta jauna diena...
.
Pievienots(ie) fails(i)
Izveidots 14 augusts 2024 - 23:23
Atbraucot no šances uz ēkām tiku pasūtīts...nē,nē ne uz to, uz ko kuģis ,bet ar kuģi ir saistība ( ūdens )...tiku pasūtīts uz ezeru,jo Dārgajai redziet griboties svaigi ceptu līni !
Man divreiz nav jāsaka itādas lietas...pendeles autiņā un uz ezeru prom
.Aizdudināju līdz vietai un klāju galdu zivēm.Kamēr šamās saradīsies ,nolemju apceļot nedaudz apkaimi.Viena otra vieta tā tīri neko izskatījās,bet tūdi tādi,ka dēļ brūnganā ūdens neredz grunti...kas un kā.Sēdos vien zināmajā vietā un sākās gaidīšanas svētki,bet nekādi svētki neatnāca,jo copju nebija un nekādu pazīmju,ka līņi būtu ieradušies pie uzklātā galda arī.Ar krēslas iestāšanos gan sākās jampadrači.Parādījās līņu radīti burbulīši...ahā...tomēr ciemiņi ir klāt.
Pludu gausi uzpumpēja vairākas reizes,bet pa nopietnam prom nevilka...uzpumpēja un pameta.Gaidīju ka varbūt būs turpinājums,bet nikā...velku ārā...kā tad...uz āķa zāle...saucās ēd pats.Vairākas reizes tā šamie mani kacināja.Vienubrīd sāka tomēr šlepēt pludu uz meldriem...laidu,laidu...cirtu...shods...tārps zivej...āķis man.Pēc laiciņa ,vēl viens ciemiņš ,mani tāpat piesmēja
.Trešo reizi viss sanāca pēc instrukcijas...līnis uz āķa un uztveramajā tīkliņā,bet...bet mazīns un atpakaļ.Tā kā Dārgā pagaidām palika gribot .
Izveidots 09 augusts 2024 - 21:47
Pa ilgiem laikiem, biju iebraucis uz pāris stundām.Varēja iztikt ar vienu naktstārpu...copi neredzēju.Copes nebija,toties gulbji un citi spārnaiņi lērumā.
Pievienots(ie) fails(i)
Izveidots 27 jūlijs 2024 - 10:26
Vakar vakarā kraujot pendeles laivā krīt pīcka....protams ar spici uz leju ...pats spices gals ar riņķi ,,tulpīti" nolūzt...savādāk nemēdz būt .
Ko nu...darba pīcka un pagalam !?
I nemaz nepriecājieties ,jo vienmēr braucu ar div pīckām
,tieši tādiem gadījumiem vai negadījumiem.Kā allažiņ aizdudinu līdz savām točkām...baroju...pīcku iekšā.Līdz tumsai div gabali ķeselē,viens atpakaļam,jo mazīns.Jāliet svetļečoks.Attaisu paķeli...nu āmurs ( es )...nopirkušies tie,kurus liek uz pīcku spices.Nu labi...nogriežu tās ausis ar kurām svetļečoks turās uz spices un cenšos iebāzt pludā...skuju ziepes...nelien jo resnāks.Un atkal nepriecājieties,jo man ir līdzi mazais skočiņš
ar kuru pietinu svetļečoku un cope var turpināties.Starp citu to skočiņu lietoju ventiļgumiju vietā,lai pluds turētos uz auklas,jo gumijas netur krunku un plīst kā skābenes,bet skočiņš rullē un ir caurspīdīgs,kas citreiz noder.Līdz vieniem naktē copju vairs nebija.Es parasti ilgāk nesēžu...vai nu liekos uz paku,vai nu dudinu uz ēkām.Kāpēc ilgāk ne ?Tāpēc ka man ir personīgi novērojumi priekš sevis...uz to laiku līņi ir paklīduši kur kurais un uz / pie galda tie var atgriezties ar gaismeli.Protams ir izņēmuma gadījumi,bet es daru tā...pārsvarā pa nakti guļu laivā.Sīkie odeļi bija izsalkuši pēc asinīm,tāpēc mācās virsū kā nelaimes,bet atkal nepriecājaties,jo man vienmēr ir līdzi visefektīvākais pretodu līdzeklis...PILNĪGAIS IGNORS .Pirmkārt viņš neko nemaksā,otrkārt strādā uz urrā...nu tā lēnām bez psihiem padzen to odu prom un viss...ja sāks psihot,tad jābrauc krastā un ja paskatās copi Jakutijā vasarā,tad mums tādi nieki vien ir.No rīta div gabalus vēl izsēdēju un visais.Kādu laiciņu atpakaļ rakstīju,ka uzbraucu virsū kādiem zivju bariem,bet nezinu kam.Šorīt redzēju...viļņi tik aizgāja uz visām pusēm...mega ruduļi.
Viss,viss...zinu ka ZB.
Pievienots(ie) fails(i)
Izveidots 26 jūlijs 2024 - 09:24
Šorīt ideja fix, aizmaukt uz citu debess pusi.Kādu brīdi tā točka ,netika barota.Uz šārīta haļavnajām brokastīm ieradās tik ruduļi un pāris ašuki...līņi būšot citāmreiz.
Zināju uz ko eju,tāpēc uznākušais lietus, nebija kā pārsteigums.Vienubrīd gāza kā no spaiņa.Ja būtu mājās ,varētu saziepēties un iet zem lietus mazgāties...silts kā piens lija un gaisa temperatūra arī paliela.No izmirkšanas līdz ādai, paglāba vecais,labais āzēkā plašķis
.Gan jau mūsdienu membrānas arī turētu tādu lietu,bet gumija i Āfrikā ir gumija.
Sēžot plašķi pārlaiž pār beņķi un dējamais saus,jo nesēdi peļķē,kura var izveidoties sēžot uz kādu padibeni.
Pievienots(ie) fails(i)
Izveidots 25 jūlijs 2024 - 09:29
Vakar nesanāca te skricelēt ,tāpēc tagad.Aizvakar vakarā 4 gb.līņi.Ne lieli,ne maziņi,bet līņi.Pārējais viss kā ierasts...ā nē...un proti...Triper-Traper bij apkončījies.Par cik bija nopirkusies iekš DEPO pati ,,ģešmannākā" leišu podkormka ( šķiet jevriks un centi ),tad granulām piemaisīju klāt tās...ķērās.
Izveidots 22 jūlijs 2024 - 12:13
Vakarvakarā divatā...katram pa div līņiem un lērums ruduļu.Līdz tumsai nebija ne viendienīšu ne odeļu...atlika tik ieslēgt lukturīti,kā svētlaime beidzās...saradās no malu malām.Braucot uz bāzi paspīdināju ūdenī...zuti redzēju.
Izveidots 21 jūlijs 2024 - 10:52
Vai man nobildēt špaktļspaini 14 litru apmērā kuram nevarēju uzlikt vāku. Vecīt, iekšējā balss runā, ka sarunāties ar Tevi man vairāk nav vēlēšanās....Makšķernieku veikalā pirktajiem elektroniskajiem rokas svariem kļūda ir (+ - )100 - 150 grami. Kaut gan tāda ir latviešu mentalitāte. Skaudība un nenovīdība un otra pazemošana. Štruntīgs tu sarunu biedrs, piesmej mani vēl ar alkohola lietošanu. °.
...
atslābsti !Ir tāda kuijņa ar kuru es pats esmu saskāries
.Un proti...makšķernieku veikalā ( vieniem no,kuri līdzigi ,,smaiļikam" ) pirktajiem elektroniskajiem rokas svariem ir div podziņas...nospiežot vienu no tām ( jauši vai nejauši ) kilogrami pārvēršas kaut kādos lb ( cik noprotu angļu smaguma mērvienībās )...un kilograma cukura paka pēkšņi pārvēršas 2,2 smagumā...ja nepaskatās,ka tas ir lb.,tad acis uz kātiņiem.
![]()
Kurš Tev ir teicis,ka es esmu latvietis !?
Ar humoru Tev toč ,,dējamajā".
Uz sarunām neesmu aicinājis,neko neesmu jautājis...es vienkārši ierakstu atskaiti par copi !
Ar 14 litru špakteļspaini braucu copēt vismaz 12 gadus. Perfekti zinu, cik kas sver. Parasti zivis bez vajadzības nesveru. Šoreiz svēru tikai tādēļ, ka redzēju, ka karūsa varētu būt mans rekords. Starp citu, otra karūsa bija pat garāka, taču kārnāka, un tādēļ vieglāka par 400 gr par nosvērto ar birku tusnīgo (resno). Pličus nesvēru, taču liekas, ka tiem arī svars sasniedz tuvu maksimalo. Svarus pārzinu un lietoju vismaz piecus gadus. Man vienaldzīga tava nācija, bet galvenais raksturs, mentalitāte, kas spiežas ārā pa visām šuvēm un ir tāda pati, kā uz bankrota robežas esošajiem Copes lietu visiem zināmajiem reliktiem, kuri sarunājās paši ar sevi, uzskatot parējos par nepilnvērtīgajiem un neprašām. Es nedomāju Grabovski un vienu otru citu patiesu profu. Es runāju par tiem, kas regulāri - katru dienu "spodrina spalvas" un ar dažādiem paņēmieniem cenšas (aplikt) citus nevēlamos. Esmu visu pateicis un sajūta pārņem, ka sāku atskaitīties kā nopērts puišelis. Centies mani neapgrūtināt ar savām šaubām.....Ja copē gadās goļaks, tad vai nu nerakstu, vai arī tā pasaku. To gan tev vajadzēja ievērot un neskaud faktu, ka tāda cope gadās vienreiz divos gados.
Nu re viss kulē ...a to ar pašu rupjāko vārdu sāc mani apsaukāt. Šodienas īsāko līni ( 34cm. ) nosvēru...rovna 1kg.Pārslēdzu speciāli uz lb 2,2...kaut kas tur.Skaust nemāku un nav ko ( šosezon ap 100 gb, jau ),tāpat kā man nav kauna un saku visu pierē.Tāpat kā Tev besī umņiki,kuri vadās no ,,viena tante teica, visi pakaļ skrēja".Apgalvojuma formā teiktais par zivīm,dzīvniekiem,utt. ir vienīgi cilvēka izdomāts pieņēmums,kurš bieži vien ir apgāžams,jo ir pretēji gadījumi utt.Ir novērojumi,kurus es nevienam nelieku priekšā kā faktus,bet priekš sevis turu aiz auss.
Un visbeidzot...nemācu citus tētus un nepatīk ja mani māca sipties ! Nu vo i pazvizģeļi,bet laiks bajiņki
,kā nekā vakarā ezerā makšķerēt . Veiksmi Tev it visā !!!
Izveidots 21 jūlijs 2024 - 09:51
Vai man nobildēt špaktļspaini 14 litru apmērā kuram nevarēju uzlikt vāku. Vecīt, iekšējā balss runā, ka sarunāties ar Tevi man vairāk nav vēlēšanās....Makšķernieku veikalā pirktajiem elektroniskajiem rokas svariem kļūda ir (+ - )100 - 150 grami. Kaut gan tāda ir latviešu mentalitāte. Skaudība un nenovīdība un otra pazemošana. Štruntīgs tu sarunu biedrs, piesmej mani vēl ar alkohola lietošanu. °.
...
atslābsti !Ir tāda kuijņa ar kuru es pats esmu saskāries
.Un proti...makšķernieku veikalā ( vieniem no,kuri līdzigi ,,smaiļikam" ) pirktajiem elektroniskajiem rokas svariem ir div podziņas...nospiežot vienu no tām ( jauši vai nejauši ) kilogrami pārvēršas kaut kādos lb ( cik noprotu angļu smaguma mērvienībās )...un kilograma cukura paka pēkšņi pārvēršas 2,2 smagumā...ja nepaskatās,ka tas ir lb.,tad acis uz kātiņiem.
![]()
Uz sarunām neesmu aicinājis,neko neesmu jautājis...es vienkārši ierakstu atskaiti par copi !
Ar 14 litru špakteļspaini braucu copēt vismaz 12 gadus. Perfekti zinu, cik kas sver. Parasti zivis bez vajadzības nesveru. Šoreiz svēru tikai tādēļ, ka redzēju, ka karūsa varētu būt mans rekords. Starp citu, otra karūsa bija pat garāka, taču kārnāka, un tādēļ vieglāka par 400 gr par nosvērto ar birku tusnīgo (resno). Pličus nesvēru, taču liekas, ka tiem arī svars sasniedz tuvu maksimalo. Svarus pārzinu un lietoju vismaz piecus gadus. Man vienaldzīga tava nācija, bet galvenais raksturs, mentalitāte, kas spiežas ārā pa visām šuvēm un ir tāda pati, kā uz bankrota robežas esošajiem Copes lietu visiem zināmajiem reliktiem, kuri sarunājās paši ar sevi, uzskatot parējos par nepilnvērtīgajiem un neprašām. Es nedomāju Grabovski un vienu otru citu patiesu profu. Es runāju par tiem, kas regulāri - katru dienu "spodrina spalvas" un ar dažādiem paņēmieniem cenšas (aplikt) citus nevēlamos. Esmu visu pateicis un sajūta pārņem, ka sāku atskaitīties kā nopērts puišelis. Centies mani neapgrūtināt ar savām šaubām.....Ja copē gadās goļaks, tad vai nu nerakstu, vai arī tā pasaku. To gan tev vajadzēja ievērot un neskaud faktu, ka tāda cope gadās vienreiz divos gados.
Izveidots 20 jūlijs 2024 - 20:59
... atslābsti !Ir tāda kuijņa ar kuru es pats esmu saskāries
Izveidots 20 jūlijs 2024 - 18:56
Es nekasos,nemācu un nekāda naida naf,bet pārbaudi svarus...uz manu aci labākajā gadījumā līnis sver 1,2kg. .Man Dārgajai divniece karūsa bij pulka lielāka par Tavu 3,6 kg.
![]()
![]()
.
Izveidots 20 jūlijs 2024 - 18:41
Šorīt sieva teica, ka es biju copē uz piektdienas nakti..... .Sajuka.
![]()
izbeidz šito,tad nejuks vairs diena ar nakti !
Esmu tajā vecumā, kurā pat ārsti rekomendē ārstnieciskās devās katru vakaru pirms naktsmiera iemalkot labu konjaciņu. Copes laikā nelietoju, atļaujos divas pintes, jeb skārdenes, tādēļ man tas netraucē sasniegt labus (normālus) rezultātus. Sieva to ir novērtējusi un tādēļ pati mani dzen uz copi. Esmu priviliģēts....
Izveidots 20 jūlijs 2024 - 13:02
izbeidz šito,tad nejuks vairs diena ar nakti !
Izveidots 20 jūlijs 2024 - 11:20
Nakti uz ceturtdienu pēc 02.00 ķēriens superīgs. Karūsai tagad mans jauns rekords 3.600.
.Viens līnis, iespējams, pat lielāks aizgāja zālēs. Savaldīt to nebija iespējams. Zemūdene aizgāja pēc ieplānotā maršruta. Birka 2.400 bija domāta otram līnim, tas lielāks. Trāpiju paisuma brīdī. Bija arī vējiņš, kas nedaudz traucēja iemetiena precizitātei, jo copīgā vieta sastāda 20 kv.m. un jāmet 50 m. Tā kā līņu vieta var teikt nostrādāja labi. Pie kam, karūsas copes brīžos parasti ņēma blakus citā iemetiena virzienā. Šoreiz viss notika vienkopus. Ruduļi un citas sīkaļas peld tālāk. Pārējais bija OK, 14 litru spainim vāku virsū nevarēju dabūt. Divas lielākās cepeškrānī, pārējās kūpiņam. Dzīres var turpināties. Pēc copes trīs glāzītes sīva nelīdzēja, adrenalīna deva bija nereāla.
.Kā parasti baroju peli, kas skraida pāri kājām. Neatbildēts man palika tikai viens jautājums, kā varēja uz āķa gadīties plēvspārnis......
Izveidots 20 jūlijs 2024 - 11:11
Šārīta agrumā biju iebraucis, vairāk kā iebarot uz vakaru.Protams pīckas arīdzan līdzi.Vienā točkā copi neredzēju...pārbraucu uz citu... bac,bac un div gabali.
![]()
Par cik ģēlas,tad notinos...a tā citāmreiz pie nomākušās laika ap 11tiem, vēl mēdz būt līņu iz-uz nāciens.
Bildes
Laboja Butenieks, 20 jūlijs 2024 - 12:08.
Izveidots 20 jūlijs 2024 - 10:43
Šārīta agrumā biju iebraucis, vairāk kā iebarot uz vakaru.Protams pīckas arīdzan līdzi.Vienā točkā copi neredzēju...pārbraucu uz citu... bac,bac un div gabali.
![]()
Par cik ģēlas,tad notinos...a tā citāmreiz pie nomākušās laika ap 11tiem, vēl mēdz būt līņu iz-uz nāciens.
Bildes
Pievienots(ie) fails(i)
Izveidots 20 jūlijs 2024 - 10:24
Nakti uz ceturtdienu pēc 02.00 ķēriens superīgs. Karūsai tagad mans jauns rekords 3.600. .Viens līnis, iespējams, pat lielāks aizgāja zālēs. Savaldīt to nebija iespējams. Zemūdene aizgāja pēc ieplānotā maršruta. Birka 2.400 bija domāta otram līnim, tas lielāks. Trāpiju paisuma brīdī. Bija arī vējiņš, kas nedaudz traucēja iemetiena precizitātei, jo copīgā vieta sastāda 20 kv.m. un jāmet 50 m. Tā kā līņu vieta var teikt nostrādāja labi. Pie kam, karūsas copes brīžos parasti ņēma blakus citā iemetiena virzienā. Šoreiz viss notika vienkopus. Ruduļi un citas sīkaļas peld tālāk. Pārējais bija OK, 14 litru spainim vāku virsū nevarēju dabūt. Divas lielākās cepeškrānī, pārējās kūpiņam. Dzīres var turpināties. Pēc copes trīs glāzītes sīva nelīdzēja, adrenalīna deva bija nereāla.
.Kā parasti baroju peli, kas skraida pāri kājām. Neatbildēts man palika tikai viens jautājums, kā varēja uz āķa gadīties plēvspārnis......
Izveidots 19 jūlijs 2024 - 07:36
Izveidots 17 jūlijs 2024 - 08:28
Trešā nakte uz ezera...feini ! Pa kādai zivei izvilkts ar.
Tā kā pārtikas programma ,nedaudz ir izpildīta
,tad jārūcina būs autoklāvs,jāžāvē,jāšmorē
un citādas izvirtības jāveic,lai būtu i pašiem,i draugiem,i radiem, ko likt uz kārā zoba ! Rudenī uz butēm braucot būs jāieved ( plēsīgā ) mazbērniem arī kāda burķele...savādāk ( plēsīgais ) mani pa gabalu noēdīs bez sāls
.
Pievienots(ie) fails(i)
Izveidots 16 jūlijs 2024 - 09:00
Kas kaitēja man dzīvoti
Diža ezer maliņā
Da nekas nekaitēja !
Otrā nakte uz ezera...var teikt ka atvaļinājums jau izdevies un jāiet strādāt
.Debesīs div saules,ezers kā spogulis ( nu vismaz kur es copēju),silts laiciņš,saulriets,saullēkts...abi cmuki,piedevām vēl daļa no salūta Jūrmalā redzēts,pa kādai zivei arī uzcopē,pagulēts laivā un paskatītas zvaigznes...nu ko vēl var vēlēties labāku !?Vēl viena nakts uz ezera, viendienīšu, mazu odeļu un lidojošu vampīreļu ( sikspārņu ) sabiedrībā pavadīta...kas var būt labāks par šo!?Zinu,zinu...katram savs !
Pievienots(ie) fails(i)
Izveidots 15 jūlijs 2024 - 06:26
Par cik atvaļinājums,tad pasēdēju pa nakti.Vienā vietā viens ņemams un trīs sīči ( pēc manas mērauklas,lai arī likuma robežās )...tie aug.Iepūta sāna vējš,kurš nebija prognozēs.Nācās notīties uz citu vietu.Tur sākumā ruduļi,bet kad satumsa tie kur noklīda un ,,galdu" atbrīvoja līņiem.Četrus pa nakti izsēdēju.Līdz ar gaismas aušanu ,ruduļi bij klāt kā likts.Es tiem pamāju un notinu makšķeres...nekādus nakteniekus brokastīs.
Pievienots(ie) fails(i)
Izveidots 13 jūlijs 2024 - 08:06
Šorīt vienu sīci atlaidu,viens līnis ķeselē.Trāpījās viens neglīts plicēns,kurš gan jau izaugs par skaistu breksi.
Plicēns pierādīja teoriju par vakardienas līņveidīgajām copēm.Uzpumpē,uzpumpē...maigi pavelk un pamet...pēc brīža tāda pati aina,bet prom nevelk.Nav pirmā reize,kad plicēni ness smadzenes laukā.
Pie tam tārps vesels,ne kā pēc ruduļu copēm...skrandas vien...ja vispār kas uz āķa ir.Āāā...kas vēl, ko kas...nē,nē nekas
.Es te rubos ārā.
.Čava
.
Pievienots(ie) fails(i)
Vairāk ierakstu ar atslēgvārdiem: ar pludiņmakšķeri, spiningu, ziemā, u.c.
Copes forums →
Sludinājumi →
Pērk →
Nopirkšu ledus urbiTēmu uzsāka Tīģeris , 03 jan 2018 ![]() |
|
Brīva vieta reklāmai (pozīcija Nr.8)