Jump to content


Bilde

Jēra gaļas ragū

ragū jēra receptes jēra gaļas

  • Lai atbildētu ienāc saitā
1 atbilde šajā tēmā

#1 OFFLINE   tiko-no-copes

tiko-no-copes

    Lietotājs

  • Biedrs+
  • 37 ieraksti

Labs cilvēks

Izveidots 15 februāris 2017 - 21:13

Gastranomiskās izvirtības  :bbq:  Labs  :emoticon-0148-yes2:


  • 0

#2 OFFLINE   Ivo

Ivo

    Ivo

  • Administrators
  • 2 250 ieraksti
  • Atrašanās vietaSalaspils lauki

Izveidots 15 februāris 2017 - 21:08

Šodien ienācās vakar kautais jēriņs un uzplauka doma uztaisīt jēra ragū!
 
Minimālā eļļas daudzumā apcepam sīpolus un liekam klāt gaļu, lauru lapas, uz palodzes audzēto čilli un cepjam kamēr gaļas sula uz pusi ir iztvaikojusi!
Tālāk liekam kubiņos sagrieztus tomātus, papriku, kartupeļus, melnos piparus, sāli un pielejam ūdeni, lai knapi nosedz!
Uguni uz pusi nost, vāku virsū un lai sautējas! Beigās piemetam saplūkātus pētersīļus!
Man sanāca šādas, lielos gabalos sagriestas proporcijas:
 
1,2 kg jēra stilbu gaļas
3 sīpoli
4 tomāti
2 paprikas
2 burkāni
1.5 čilli
2 lauru lapas

Spoiler


  • 3






Brīva vieta reklāmai (pozīcija Nr.8)