Jump to content


Bilde

Krēmveida siera kūka

virtuve gatavojam receptes tortes

  • Lai atbildētu ienāc saitā
1 atbilde šajā tēmā

#1 OFFLINE   skudrinieks

skudrinieks

    Ilmārs

  • Biedrs+
  • 228 ieraksti
  • Atrašanās vietaLielvārde

Labs cilvēks

Izveidots 28 februāris 2016 - 16:37

[/spoiler]

 

Slinkā, nedaceptā biezpienmaize :D Tā es to saucu. Bet vispār jau garšo tāpat :emoticon-0148-yes2:

Arī ceptā versija, tik un tā ir nedaceptā biezpienmaize :DDD  :P

 

Manējā pagājušā nedēļā kaut kādu eksperimentu taisija, ar smilšu pamatni, citrona krēmu un bezē augšā. Tā i nesapratu, kas tas bija. Laikam jau pārāk mazas procijas izsniedza :)

 


  • 1

#2 OFFLINE   silpeiv

silpeiv

    Gunārs

  • Čata aktīvists
  • 619 ieraksti
  • Atrašanās vietaRiga-Vangaži

Izveidots 28 februāris 2016 - 12:23

                                                                                Krēmveida siera kūka

 

 

Smilšu pamatne:Piens -80 grami,smilšu cepumi -200 grami.  Augļu želejas kārta: Sula- 200 grami, želatīns - 15 grami

 Saldā krējuma uzpūtenis : vaniļas esence -2 tējkarotes,saldais krējums -250 gr.,biezpiena siers-250 gr.,dabīgs jogurts -200 gr.,želatīns -20 gr.,cukurs -100 gr.,citrons -1 gb.,piens -40 gr.,

 
 
Cepumus sasmalcinām blenderī vai ar rokām rūpīgi saberžam.Pievienojam pienu un samaisām līdz masa kļūst kā pasta.Paņemam atveramu formu 20 cm diametrā un smilšu kārtu izlīdzinam formā.Liekam ledusskapī.
 

Spoiler


  • 4







Vairāk ierakstu ar atslēgvārdiem: virtuve, gatavojam, receptes, tortes

Brīva vieta reklāmai (pozīcija Nr.8)