Jump to content


Bilde
* * * * * 1 balsis

Reņģu receptes

reņģu receptes ceptas reņģes marinētas reņģes kūpinātas reņģes reņģu uzkodas

  • Lai atbildētu ienāc saitā
28 atbildes šajā tēmā

#1 OFFLINE   Ivo

Ivo

    Ivo

  • Administrators
  • 2 285 ieraksti
  • Atrašanās vietaSalaspils lauki

Izveidots 07 marts 2017 - 19:42


  • 1

#2 OFFLINE   snipiens

snipiens

    Aigars

  • Biedrs+
  • 2 138 ieraksti
  • Atrašanās vietaBabītes novads

Izveidots 16 maijs 2014 - 15:25

Kefīru nafig , polšu galdā , tad būs labi .

Gint...vispār uz galda ir ,,cepums" un ne viens vien! :)


  • 0

#3 OFFLINE   gintsgg

gintsgg

    Rakstnieks

  • Tēmas admins
  • 844 ieraksti

Labs cilvēks

Izveidots 16 maijs 2014 - 15:23

Kefīru nafig , polšu galdā , tad būs labi .


  • 0

#4 OFFLINE   snipiens

snipiens

    Aigars

  • Biedrs+
  • 2 138 ieraksti
  • Atrašanās vietaBabītes novads

Izveidots 16 maijs 2014 - 15:13

admin...tā būs labāk!? ;) :)

Pievienots(ie) fails(i)

  • Pievienotais fails  013.JPG   129,29K   1 reizes lejupielādēts

  • 0

#5 OFFLINE   Ivo

Ivo

    Ivo

  • Administrators
  • 2 285 ieraksti
  • Atrašanās vietaSalaspils lauki

Izveidots 16 maijs 2014 - 14:52

Paldies :)

Uz tā galda kaut kā trūkst


  • 0

#6 OFFLINE   snipiens

snipiens

    Aigars

  • Biedrs+
  • 2 138 ieraksti
  • Atrašanās vietaBabītes novads

Izveidots 16 maijs 2014 - 14:48

Spešelī adminam :) ...iznākums! :bbq:

Pievienots(ie) fails(i)

  • Pievienotais fails  006.JPG   130,32K   1 reizes lejupielādēts

  • 0

#7 OFFLINE   snipiens

snipiens

    Aigars

  • Biedrs+
  • 2 138 ieraksti
  • Atrašanās vietaBabītes novads

Izveidots 16 maijs 2014 - 14:02

Iznākums vadoties no šīs receptes! :emoticon-0148-yes2: :)

 

http://www.povarenok...pes/show/73780/

 

Par to,ka garšīgas būs Jums man jātic uz vārda! ;) :)

ka nesanāk kādam auzas...etiķa vietā jāsaprot ESENCE!


  • 0

#8 OFFLINE   snipiens

snipiens

    Aigars

  • Biedrs+
  • 2 138 ieraksti
  • Atrašanās vietaBabītes novads

Izveidots 16 maijs 2014 - 13:51

Iznākums vadoties no šīs receptes! :emoticon-0148-yes2: :)

 

http://www.povarenok...pes/show/73780/

 

Par to,ka garšīgas būs Jums man jātic uz vārda! ;) :)

Pievienots(ie) fails(i)

  • Pievienotais fails  002.JPG   127,53K   2 reizes lejupielādēts

  • 0

#9 OFFLINE   snipiens

snipiens

    Aigars

  • Biedrs+
  • 2 138 ieraksti
  • Atrašanās vietaBabītes novads

Izveidots 16 maijs 2014 - 13:26

Skatos, ka ir sanācis pievienot video Youtubē, tad jau prasītos arī procesa iznākumu redzēt.

Gaidam arī jaunus video par citām tēmām! GoPro rullē :)

Iznākumi nedaudz atpakaļ ,te jau ir redzami.Ar pirmo jūniju Babe būs vaļā,tad jau ko mēģināšu iefilmēt par un ap copi kā tādu!Ja ņe valšebņik...ja toļko učus! ;) :)


  • 0

#10 OFFLINE   Ivo

Ivo

    Ivo

  • Administrators
  • 2 285 ieraksti
  • Atrašanās vietaSalaspils lauki

Izveidots 16 maijs 2014 - 13:09

Skatos, ka ir sanācis pievienot video Youtubē, tad jau prasītos arī procesa iznākumu redzēt.

Gaidam arī jaunus video par citām tēmām! GoPro rullē :)


  • 0

#11 OFFLINE   snipiens

snipiens

    Aigars

  • Biedrs+
  • 2 138 ieraksti
  • Atrašanās vietaBabītes novads

Izveidots 16 maijs 2014 - 11:46


  • 1

#12 OFFLINE   snipiens

snipiens

    Aigars

  • Biedrs+
  • 2 138 ieraksti
  • Atrašanās vietaBabītes novads

Izveidots 12 maijs 2014 - 07:24

Vakardienas loms pārvērsts šprotēs,pēc zemāk ievietotās receptes. :emoticon-0148-yes2:

Katlam pa virsu ieliktas divas žāvētas reņģes.Vienā citā receptē stāvēja rakstīts,ka tipa tā var piedot dūmu garšu.Proves pēc ieliku...varbūt jau, ka kaut kas no dūma tur ir.Nu ja...un uz brokastu šķīvja sīpolu ripas piedomājiet klāt paši! ;) :) Un vēl...šoreiz reņģes katlā uz uguns sutināju trīs stundas...nesagaršoju atšķirību no cepeškrāsnī taisītām! :emoticon-0148-yes2:


  • 0

#13 OFFLINE   snipiens

snipiens

    Aigars

  • Biedrs+
  • 2 138 ieraksti
  • Atrašanās vietaBabītes novads

Izveidots 12 maijs 2014 - 07:17

Vakardienas loms pārvērsts šprotēs,pēc zemāk ievietotās receptes. :emoticon-0148-yes2:

Pievienots(ie) fails(i)

  • Pievienotais fails  001.JPG   136,97K   0 reizes lejupielādēts

  • 1

#14 OFFLINE   snipiens

snipiens

    Aigars

  • Biedrs+
  • 2 138 ieraksti
  • Atrašanās vietaBabītes novads

Izveidots 08 maijs 2014 - 09:18

Nu un tad vēl...uzreiz saku,ka tās ir tikai manas domas un ne zinātniski, vai kā savādāk pamatoti apgalvojumi!

Visā tajā recepšu jūrā, redzu to pašu kodolu...un proti...zivs ir ievietota traukā...pārkaisīta ar specijām...pārlieta ar eļļu un izsautēta.Tas vairāk par šprošu pagatavošanu.Vienu vai otru speciju (garšvielas) liek vairāk vai mazāk...brīva improvizācija.Es vakar nelielu porciju reņģu ieliku katlā (šoreiz nokrutojos...Zepterī)...saslacīju nedaudz ar sojas mērci un min.15 pagaidīju.To pašu eļļu un čefīru...tā lai, gandrīz pārklāj reņģes un uz uguni virsū.Sāk tipa vārīties...uguni mazāku un divas stundas sautē.Līdz šorītam atdzesēju.Nesaskatu iemeslu,lai reņģes nevarētu pārvērst šprotēs, tādā pat veidā piemēram ,,čuguna pīlē",vai dajebkādā katliņā uz uguns.

 

Recepte:zivis kārto traukā...pārberot ar garšvielām (es šoreiz bēru piecu piparu maisījumu) un sāli.Lej virsū eļļu tā,lai no kārtojuma augšas būtu kādi 1-1,5cm.bez eļļas.Lej pa virsu atdzesētu čefīru (ļoti stipra tēja),tā lai nedaudz pārklāj zivis vai līdz ar viņām.Uz uguns vai cepeškrāsnī iekšā!Lai sanāk un garšo!!!

P.s.Vadoties no lasītajām receptēm cepeškrāsnī šprotes gatavo 3 stundas uz uguns divas.


  • 0

#15 OFFLINE   snipiens

snipiens

    Aigars

  • Biedrs+
  • 2 138 ieraksti
  • Atrašanās vietaBabītes novads

Izveidots 08 maijs 2014 - 07:56

Var arī tā...

 

http://www.povarenok...pes/show/73780/

 

P.s.skatīt ,,viģiku"...es tik liktu vēl klāt sīpolus!


  • 0

#16 OFFLINE   snipiens

snipiens

    Aigars

  • Biedrs+
  • 2 138 ieraksti
  • Atrašanās vietaBabītes novads

Izveidots 08 maijs 2014 - 07:18

Es šoreiz vadījos no šīs receptes...

 

 

 

un te iznākums! :emoticon-0148-yes2: :)

Pievienots(ie) fails(i)

  • Pievienotais fails  003.JPG   231,12K   1 reizes lejupielādēts

  • 0

#17 OFFLINE   Headhunter

Headhunter

    Jānis

  • Biedrs
  • 36 ieraksti
  • Atrašanās vietaRīga, Torņakalns

Labs cilvēks

Izveidots 13 marts 2014 - 13:06

Jau rakstīju, ka šī metode der apvārtot tikai miltos. Godīgi sakot, pašam arī nepatīk mazās zivis - reņģes, salakas, raudiņas, asarīši apvārtīti olā. Ar miltiem forša kraukšķīga plāna garoziņa un tālāk zivs. Bet nu katram savs.


  • 0

#18 OFFLINE   silpeiv

silpeiv

    Gunārs

  • Čata aktīvists
  • 620 ieraksti
  • Atrašanās vietaRiga-Vangaži

Izveidots 13 marts 2014 - 12:56

Lai nebūtu besis no reņģu cepšanas, man viens zvejnieks iemācīja pāris knifus.

Pirmais: reņģes cep, tikai apvārtot miltos, pie kam dara to elementāri, ieberot plastmasas maisiņā miltus un tad pa porcijām 4-8 gab sametot iekšā zivis, tad maisiņu sakrata un gatavs. Tā var darīt ne tikai ar reņģēm, protams.Es drošības pēc lieku 2 maisiņos, ja nu kas, tad nav visa virtuve miltos. 

Otra viltība: Reņģes kārtojam uz pannas cieši vienu pie otras, tā, lai veidojas nepārtraukts klājiens. Eļļu lejam ar mēru! Tad cepam, līdz viena puse izcepusies, to redz, pēc dažādām pazīmēm, bet var jau arī pacelt nedaudz un paskatīties arī apakšā. Tad ņemam vāku, kas pēc izmēra ir lielāks par pannu. Standarta stikla vāki neder, vajadzīgs tāds, kā no metāla kastroļiem, bez uzliektām malām. Liekam vāku virsū pannai, paņemam pannu un, cieši pieturot vāku, apmetam pannu otrādi. Pannu noliekam atpakaļ uz uguns, un reņģes, kas mums tagad ir vienā saceptā plāksnē uz vāka, smuki uzslidinām uz pannas. Protams, visu šo operāciju izpildām ar virtuves cimdiem rokās. Šeit arī ir tas moments, kāpēc ar eļļu nevajag aizrauties, jo citādi var applaucēties. To otrādi apmešanu jādara droši un ātri, tad ar mēru lietota eļļa nekur nenotek, iemanīties sanāk ļoti ātri un cept jau var bezmaz rūpnieciskos apjomos.

Lai veicas!

 

Viltības labas,bet ja tu cep reņģi izmērcētu olās,liekot vienu pie otras salīp kopā.Diez cik viegli būtu apmest riņķi!


  • 0

#19 OFFLINE   Headhunter

Headhunter

    Jānis

  • Biedrs
  • 36 ieraksti
  • Atrašanās vietaRīga, Torņakalns

Labs cilvēks

Izveidots 13 marts 2014 - 12:53

Lai nebūtu besis no reņģu cepšanas, man viens zvejnieks iemācīja pāris knifus.

Pirmais: reņģes cep, tikai apvārtot miltos, pie kam dara to elementāri, ieberot plastmasas maisiņā miltus un tad pa porcijām 4-8 gab sametot iekšā zivis, tad maisiņu sakrata un gatavs. Tā var darīt ne tikai ar reņģēm, protams.Es drošības pēc lieku 2 maisiņos, ja nu kas, tad nav visa virtuve miltos. 

Otra viltība: Reņģes kārtojam uz pannas cieši vienu pie otras, tā, lai veidojas nepārtraukts klājiens. Eļļu lejam ar mēru! Tad cepam, līdz viena puse izcepusies, to redz, pēc dažādām pazīmēm, bet var jau arī pacelt nedaudz un paskatīties arī apakšā. Tad ņemam vāku, kas pēc izmēra ir lielāks par pannu. Standarta stikla vāki neder, vajadzīgs tāds, kā no metāla kastroļiem, bez uzliektām malām. Liekam vāku virsū pannai, paņemam pannu un, cieši pieturot vāku, apmetam pannu otrādi. Pannu noliekam atpakaļ uz uguns, un reņģes, kas mums tagad ir vienā saceptā plāksnē uz vāka, smuki uzslidinām uz pannas. Protams, visu šo operāciju izpildām ar virtuves cimdiem rokās. Šeit arī ir tas moments, kāpēc ar eļļu nevajag aizrauties, jo citādi var applaucēties. To otrādi apmešanu jādara droši un ātri, tad ar mēru lietota eļļa nekur nenotek, iemanīties sanāk ļoti ātri un cept jau var bezmaz rūpnieciskos apjomos.

Lai veicas!


  • 1

#20 OFFLINE   skudrinieks

skudrinieks

    Ilmārs

  • Biedrs+
  • 228 ieraksti
  • Atrašanās vietaLielvārde

Labs cilvēks

Izveidots 13 marts 2014 - 11:10

Recepte no 1938.gada grāmatiņas "Mājas cepumi". Pieraksts oriģināla valodā un stilā.

 

Reņģu pīrādziņi.

 

400g miltu, 100g skābā krējuma, 100g sviesta, 3 olas, 18 reņģes, 200g rīsu, sāls.

Sviestu saputo, pieliek krējumu, miltus, ātri un labi samīca, noliek uz brīdi aukstumā.

Tad pusi mīklas plāni izrullē, pārklāj uz sagatavotas plātes, pārliek ar novārītiem rīsiem, no asakām iztīrītām reņģēm, cieti novārītām, sakapātām olām un virsū atkal rīsus.

Pārsedz otru pusi izrullētās mīklas, maliņas saspiež kopā, pārsmērē ar olu un cep līdz 1st. vidējā karstumā.

Reņgu vietā var arī ņemt sēnes un rīsus. Rīsus var atvietot ar putraimiem.


  • 0

#21 OFFLINE   silpeiv

silpeiv

    Gunārs

  • Čata aktīvists
  • 620 ieraksti
  • Atrašanās vietaRiga-Vangaži

Izveidots 02 marts 2014 - 17:34

Kad besis no reņģu cepšanas ir pārvarēts. Tad liekam bļodā pirmajā kārtā riņķos sagriezstus sīpolus!

 

 

                                                                 Pievienotais fails  100_3638.JPG   103,64K   0 reizes lejupielādēts

 

Nākamajā kārta ceptas reņģes un tā līdz bļodas augšai!

 

                                                               Pievienotais fails  100_3639.JPG   116,67K   0 reizes lejupielādēts

 

 

Taisam marinādi (Man vienkāršais variants)  Ūdens + etiķis + cukurs  ,visu saliekam pēc garšas. Pārlejam etiķūdeni pāri reņģēm,slogu virsū un atstājam uz nakti.

 

                                                          Pievienotais fails  100_3641.JPG   94,11K   0 reizes lejupielādēts

 

Lai visiem labi garšo.

 

Ps.Labs saimnieks traukus mazgā pats

 

                                                           Pievienotais fails  100_3642.JPG   83,85K   0 reizes lejupielādēts

 

 

 


  • 1

#22 OFFLINE   silpeiv

silpeiv

    Gunārs

  • Čata aktīvists
  • 620 ieraksti
  • Atrašanās vietaRiga-Vangaži

Izveidots 02 marts 2014 - 17:27

silpeiv

Ko...jau ķeras!? :)

 

Snips jūrā Centrāltirgus cope iet pilnā sparā :) :)


  • 0

#23 OFFLINE   snipiens

snipiens

    Aigars

  • Biedrs+
  • 2 138 ieraksti
  • Atrašanās vietaBabītes novads

Izveidots 02 marts 2014 - 16:48

silpeiv

Ko...jau ķeras!? :)


  • 0

#24 OFFLINE   silpeiv

silpeiv

    Gunārs

  • Čata aktīvists
  • 620 ieraksti
  • Atrašanās vietaRiga-Vangaži

Izveidots 02 marts 2014 - 16:44

                                                                   Ceptas Reņģes

 

Ņemam reņģes nogriežam galvas,nomazgājam ! Apberam ar sāli un kādas 10 minūtes lai pastāv.

 

                                                 Pievienotais fails  100_3631.JPG   135,31K   0 reizes lejupielādēts

 

Ps.Tīrīšanas laikā ,jau bija izveidojusies rinda uz reņģēm.

 

                                                 Pievienotais fails  100_3651.JPG   118,85K   0 reizes lejupielādēts

 

Ņemam vienā traukā sakuļam olas un uz šķīvja uzberam miltus. Tad reņģes apviļājam miltos un olā tad liekam cepties.

 

                                                Pievienotais fails  100_3633.JPG   108,47K   0 reizes lejupielādēts

 

Lai visiem labi garšo!

Ps. Labs saimnieks traukus mazgā pats.

 

                                            Pievienotais fails  100_3635.JPG   170,68K   0 reizes lejupielādēts

 


  • 0

#25 OFFLINE   silpeiv

silpeiv

    Gunārs

  • Čata aktīvists
  • 620 ieraksti
  • Atrašanās vietaRiga-Vangaži

Izveidots 27 decembris 2013 - 13:50

                                               Reņģe marinādē

 

Nogriež galvas astes iztīra iekšas ,nedaudz apsāla Reņģes apviļā miltos olā un

Cep no abām pusēm Izceptas atdzesē. Aukstas.

Marināde

Aukstā ūdenī 0.5 litr. Ieber 1 tējkaroti cukura ,nedaudz sāls /pēc garšas/ 2 lielus sīpolus sagriež ripās un ieber marinādē Pievieno 5-10 gab smaržīgos piparus

5-10 gab melnos piparus. 1-2 lauru lapas.

Liek visu uz uguns ,kad marināde sāk vārīties to no uguns noņem pēc 2-3 min

Pielej 1 tējkaroti etiķa esences..Atdzesē un pārlej reņģes ar aukstu marinādi.

Ja procesu grib paātrināt reņģes pārlej ar karstu marinādi.

Es tik nesaprotu Bums kapēc jāgriež astes ?     Man ir daudz vienkāršāk,bet būs jāpamēģina tavs ar :)    Nogriežu reņģēm galvas izmaisu bļodā ar sāli,apviļāju olā

un miltos izcepju.  Sagriežu sīpolus ripās. Ņemu bļodu lieku vienu kārtu reņģes,vienu kārtu sīpolus un kamēr bļoda pilna, Leju virsū marinādi kas samaisīta pēc garšas etiķis +ūdens + cukurs.   Bļodai slogu virsū un lai nakti nostāvas.  Pēc tam jau kā pats grib es ar visām asakām loku iekšā,bet ir kas tīrit megina.


  • 0

#26 OFFLINE   Bums

Bums

    Aivars

  • Super Moderators
  • 3 387 ieraksti
  • Atrašanās vietaJūrmala Usma

Labs cilvēks

Izveidots 20 decembris 2013 - 21:10

ZIVJU VELTNĪŠI 

Nepieciešams - 1kg baltās zivs filejas, 150 gr foreles, 100 gr garneles 1 marinēts saldais pipars (var būt svaigs), 100 gr cukini, 2 ķiploka daiviņas, 2 ēdamkarotes citronu sulas, 3 ēdamkarotes sagrieztu sīpolu, 5 ēdamkarotes sviesta (ar timiānu), 1 tējkarote tanduri masala garšvielas, sāls, malti melnie pipari1. Sagatavojam pildījumu - kubiciņos sagriežam foreli, garneles, sīpolus, piparu, cukini, pēc tam pievienojam sāli, piparus un samaisam.2. Katrā zivs filejas gabaliņā ieliekam pildījumu, satinam rullīti un saspraužam ar kociņu, pēc tam zivs veltnīšus rindiņā saliekam karstumizturīgā traukā.3. Sagatavojam mērci - sakuļam kopā sviestu (ar timiānu), tanduri masala garšvielas un citronu sulu.4. Katru zivs rullīti apsmērējam ar sagatavoto mērci, virsū uzliekam pāris zariņus rozmarīna un pārklājam ar foliju.5. Cepam +200C apmēram 30 minūtes, pēc tam noņemam foliju un vēl mazliet pacepam, ļaujot veltnīšiem iegūt vajadzīgo zeltaino krāsu.


  • 0

#27 OFFLINE   Bums

Bums

    Aivars

  • Super Moderators
  • 3 387 ieraksti
  • Atrašanās vietaJūrmala Usma

Labs cilvēks

Izveidots 20 decembris 2013 - 21:09

ZIVJU TEFTEĻI TOMĀTU MĒRCĒ

 

 

 

Nepieciešams - 500 gr baltās zivs filejas, 1 ola, daži zaļie sīpollociņi, 4 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu, 4 ēdamkarotes sasmalcinātas kinzas, 0,75 glāzes maizes drupaču, šķipsniņa safrānaMērcei - 4 tomāti, 1 sīpols, 2 ķiploka daiviņas, 0,25 glāzes olīveļļas, 1 tējkarote paprikas, 1 tējkarote cukura, 0,5 tējkarotes zira, 0,5 tējkarotes hariss (burkānu un garšvielu maisījums), 0,25 tējkarotes kaijenas pipara1. Safrānu aplej ar 4 tējkarotēm silta ūdens.2. Zivi sagriež gabalos un samaļ virtuves kombainā kopā ar olu, safrānu, zaļumiem, sāli, pipariem un maizes drupačām - izveidojas viendabīga, pastai līdzīga masa.3. Ar mitrām rokām sagatavo nelielus teftelīšus, uzliek tos uz pannas un ieliek ledusskapī.4. Sagatavojam tomātu mērci - tomātus nomizo (iepriekš jāaplej ar karstu ūdeni), izņem sēkklas un sagriež palielos gabalos; katlā olīveļļā apcep sīki sagrieztus sīpolus, tad pievieno saspiestu ķiploku, tad pievieno garšvielas un visu pacep 30 sekundes; pēc tam pieliek tomātus, pielej 1 glāzi ūdens un ļauj sutināties 15 minūtes.5. Sagatavotajā mērcē liek teftelīšus, mazliet pakustina katlu (lai visi tefteļi saskaras ar mērci) un uz ļoti lēnas uguns sutina apmēram 15 minūtes.6. Tefteļi ir ļoti garšīgi ar maizi vai kus-kus.


  • 0

#28 OFFLINE   Bums

Bums

    Aivars

  • Super Moderators
  • 3 387 ieraksti
  • Atrašanās vietaJūrmala Usma

Labs cilvēks

Izveidots 20 decembris 2013 - 21:08

                                              Reņģe želejā

 

Reņģēm nogriež galvu pārgriež pa muguru un izvelk asaku Ja vēlas drusku uzsmērē sinepes , apsāla .Abas pusītes saliek kopā apvārta miltos  un cep eļļā .Atdzesē aukstas.

 

Želeja

1.   Uz 200 gr ūdens ņem 2 tējkarotes želantīna./iepriekš izmērcē/ pievieno ½ sīpolu ,piparus sāli ,nedaudz cukuru.

2.   Ūdeni ar sīpoliem un garšvielām uzvāra .Pēc tam apmēram 2-3 min pievieno izkausēto želantīnu ,mazliet pielej etiķa esenci apmēram ½  tējkarotes

3.   Atdzesē un līdz ko sāk recēt lej virsū izceptajām reņģēm

Vislabāk reņģes ievietot mazos un lēzenos traukos un pārliet ar marinādi.


  • 0

#29 OFFLINE   Bums

Bums

    Aivars

  • Super Moderators
  • 3 387 ieraksti
  • Atrašanās vietaJūrmala Usma

Labs cilvēks

Izveidots 20 decembris 2013 - 21:08

                                               Reņģe marinādē

 

Nogriež galvas astes iztīra iekšas ,nedaudz apsāla Reņģes apviļā miltos olā un

Cep no abām pusēm Izceptas atdzesē. Aukstas.

Marināde

Aukstā ūdenī 0.5 litr. Ieber 1 tējkaroti cukura ,nedaudz sāls /pēc garšas/ 2 lielus sīpolus sagriež ripās un ieber marinādē Pievieno 5-10 gab smaržīgos piparus

5-10 gab melnos piparus. 1-2 lauru lapas.

Liek visu uz uguns ,kad marināde sāk vārīties to no uguns noņem pēc 2-3 min

Pielej 1 tējkaroti etiķa esences..Atdzesē un pārlej reņģes ar aukstu marinādi.

Ja procesu grib paātrināt reņģes pārlej ar karstu marinādi.


  • 0







Vairāk ierakstu ar atslēgvārdiem: reņģu receptes, ceptas reņģes, marinētas reņģes, kūpinātas reņģes, reņģu uzkodas

Brīva vieta reklāmai (pozīcija Nr.8)