Jump to content


Bilde

Vistas filejas pagatavošana

fileja gatavot virtuve ēdieni

  • Lai atbildētu ienāc saitā
Nav atbildes šajā tēmā

#1 OFFLINE   silpeiv

silpeiv

    Gunārs

  • Čata aktīvists
  • 620 ieraksti
  • Atrašanās vietaRiga-Vangaži

Izveidots 05 februāris 2014 - 09:31

Kā jau iepriekš solīju fotoreceptes būs vēlāk..

 

Vistas fileja franču gaumē!

 

Es parasti ņemu vistas fileju (cāļu fileja cietāka) sagriežu 2 vai 3 daļās un izsklapēju vidējā biezumā.  Lieku miltos un olās cepjam uz pannas gaiši brūnu. Sacepam visas.  Sagriežam tomātu šķēlēs apmēram 1 cm biezumā.  Sarīvējam sieru un sajaucam ar majonēzi!  Liekam uz sacepto fileju tomāta šķēli un siera masu un atpakaļ uz pannas .Virsū vāku un nedaudz pakarsējam ,lai siers sāk kust. Ņemam nost un labu apetīti :)


  • 1







Vairāk ierakstu ar atslēgvārdiem: fileja, gatavot, virtuve, ēdieni

Brīva vieta reklāmai (pozīcija Nr.8)